PUNIME TOPOGJEODEZIKE

Me më shumë se 10 vjet eksperiencë në industrinë e anketimit dhe hartës topografike, kemi zhvilluar një portofol të gjerë me partnerë të besuar.

Përveç kësaj, ne kemi punuar me më shumë se 50 klient dhe jemi në rritje të vazhdueshme, duke pasur kështu një numër të madh të peisazheve dhe mundësi për klientët tanë. Gjithmonë duke i siguruar njëjtën risi dhe besnikëri.

PUNIME BAZAMENTE GJEODEZIKE PER RILEVIME NE TE GJITHA SHKALLET

PLANIFIKIM HAPESINOR DHE APLIKIME GIS