Kush jemi

Lura Studio është një kompani e cila ofron shërbimet: Punime topogjeodezike, vlerësime të pronave të paluajtshme, konsultë për pronat, vlerësime të ndikimit mjedisor, arkitekturë & dizajn interieri.

Vlerat tona qëndrojnë në profesionalizmin mbi të cilin ndërtojmë marrëdhënie, aplikojmë logjikën dhe arsyetimin deduktiv, në punën me ndërgjegje absolute, të jemi inovativ dhe sipërmarrës, të jemi vazhdimisht të hapur në marrëdhënie me klientin në funksion të kërkesave të tij.

Ing. Lura Fida

Ing. Lura Fida

CEO, Inxhinier Gjeodet, Vlerësuese e Pasurive të Paluajtshme Shkalla e Parë
Enri Hazizaj

Enri Hazizaj

Arkitekt
Laert Shehu

Laert Shehu

Inxhinier Mjedisi
Libeta Dervishi

Libeta Dervishi

Inxhiniere Hidroteknike & Vlerësuese e Pasurive të Paluajtshme
Ornela Haxhiu

Ornela Haxhiu

Inxhiniere Gjeodete
Kilda Markja

Kilda Markja

Arkitekte & Vlerësuese e Pasurive të Paluajtshme
Orsida Daka

Orsida Daka

Arkitekte & Vlerësuese e Pasurivë të Paluajtshme
Elona Hysaj

Elona Hysaj

Arkitekte
Vanina Latifi

Vanina Latifi

Inxhiniere Mjedisi
Herald Xhafa

Herald Xhafa

Skenograf